Енциклопедија пасмина живине > Патке > Шведска плава патка

Шведска плава патка Facebook Twitter LinkedIn

Опис пасмине

слика Шведска плава патка

Шведска плава патка

Шведска плава патка

Боја перја плава са белим грудима, црна са белим грудима, бисерно сива са белим грудима

Тежина
патак 3-4 kg
патка 2,5-3,5 kg

Земља порекла Шведска

Носивост 100 јаја

Тежина јајета 80-90 g

Боја јајета бела

Употреба месо

Величина прстена
патак 18 mm
патка 18 mm

Фотогалерија

слика Шведска плава патка
Шведска плава патка
слика Шведска плава патка
Шведска плава патка
слика Шведска плава патка, паче
Шведска плава патка, паче
слика Шведска плава патка, паче
Шведска плава патка, паче
слика Шведска плава патка, паче
Шведска плава патка, паче
слика Шведска плава патка, паче
Шведска плава патка, паче
слика Шведска плава патка, паче
Шведска плава патка, паче
слика Шведска плава патка, паче
Шведска плава патка, паче
слика Шведска плава патка, паче
Шведска плава патка, паче
слика Шведска плава патка, патка
Шведска плава патка, патка
слика Шведска плава патка, патка
Шведска плава патка, патка

Регистровање на меилинг листу

Ваш е-маил:
Ваша држава
Ваш језик

Antispam:

Copyright © Енциклопедија пасмина живине, 2011–2024. Сва права задржана.
Мапа сајта - Листа свих пасмина живине
Последње промене: 19. април 2024