Енциклопедија пасмина живине > Патке > Шведска жута патка

Шведска жута патка

Опис пасмине

слика Шведска жута патка

Шведска жута патка

Шведска жута патка

Боја перја жута

Тежина
патак 3-3,5 kg
патка 2,5-3 kg

Земља порекла Шведска

Носивост 100-200 јаја

Тежина јајета 80-90 g

Боја јајета бела

Употреба месо

Величина прстена
патак 18 mm
патка 18 mm

Фотогалерија

слика Шведска жута патка
Шведска жута патка
слика Шведска жута патка
Шведска жута патка

Регистровање на меилинг листу

Ваш е-маил:
Ваша држава
Ваш језик

Antispam:Copyright © Енциклопедија пасмина живине, 2011–2018. Сва права задржана.
Мапа сајта - Листа свих пасмина живине
Последње промене: 26. август 2018