Енциклопедија пасмина живине > Патке > Сребрна Еплјард патка

Сребрна Еплјард патка

Опис пасмине

Сребрна Еплјард патка

Боја перја сребрнодивља

Тежина
патак 4,1 kg
патка 3,6 kg

Земља порекла Велика Британија

Носивост 120 јаја

Тежина јајета 65-80 g

Боја јајета бела

Употреба месо

Величина прстена
патак 18 mm
патка 18 mm

Фотогалерија


Регистровање на меилинг листу

Ваш е-маил:
Ваша држава
Ваш језик

Antispam:Copyright © Енциклопедија пасмина живине, 2011–2018. Сва права задржана.
Мапа сајта - Листа свих пасмина живине
Последње промене: 26. август 2018