Енциклопедија пасмина живине > Патке

Индијска тркачица
Индијска тркачица
Кривокљуна патка
Кривокљуна патка
Шведска плава патка
Шведска плава патка

Пасмине патака

Америчка пекиншка патка
Бау кујска патка
Бац кин патка
Башкирска патка
Вит бау бен патка
Дендермондска патка
Дуклерска патка
Естаиреска патка
Ко патка
Мађарска патка
Мајорска патка
Мок патка
Немачка пекиншка патка
Патка високолетач
Смарагдна патка
Украинска патка
Хавана патка
Хоа патка
Цаија патка
Чаланска патка

Пасмине патака укључене у енциклопедију:


Регистровање на меилинг листу

Ваш е-маил:
Ваша држава
Ваш језик

Antispam:

Copyright © Енциклопедија пасмина живине, 2011–2024. Сва права задржана.
Мапа сајта - Листа свих пасмина живине
Последње промене: 11. фебруар 2024