Енциклопедија пасмина живине > Мошусна патка > Мошусна бела патка

Мошусна бела патка Facebook Twitter LinkedIn

Опис пасмине

слика Мошусна бела патка

Мошусна бела патка

Мошусна бела патка

Боја перја бела

Тежина
мошусни патак 4-5 kg
мошусна патка 2,5-3 kg

Земља порекла Америка

Носивост 20-60 јаја

Тежина јајета 70-90 g

Боја јајета бела

Употреба месо

Величина прстена
мошусни патак 22 mm
мошусна патка 18 mm

Фотогалерија

слика Мошусна бела патка, патак
Мошусна бела патка, патак
слика Мошусна бела патка, патак
Мошусна бела патка, патак
слика Мошусна бела патка, патак
Мошусна бела патка, патак

Регистровање на меилинг листу

Ваш е-маил:
Ваша држава
Ваш језик

Antispam:

Copyright © Енциклопедија пасмина живине, 2011–2024. Сва права задржана.
Мапа сајта - Листа свих пасмина живине
Последње промене: 19. април 2024