Енциклопедија пасмина живине > Кокоши > Маранс кокош

Маранс кокош

Опис пасмине

слика Маранс кокош

Маранс кокош

Маранс кокош

Боја перја

Тежина
петао 3-4 kg
кокошка 2,5-3 kg

Земља порекла Француска

Носивост 180-220 јаја

Тежина јајета 60 g

Боја јајета браон

Употреба месо, јаје

Величина прстена
петао 22 mm
кокошка 20 mm

Фотогалерија

слика Маранс кокош, петао
Маранс кокош, петао
слика Маранс кокош, кокошка
Маранс кокош, кокошка
слика Маранс кокош, кокошка
Маранс кокош, кокошка
слика Маранс кокош, кокошка
Маранс кокош, кокошка
слика Маранс кокош, кокошка
Маранс кокош, кокошка
слика Маранс кокош, кокошка
Маранс кокош, кокошка
слика Маранс кокош, кокошка
Маранс кокош, кокошка
слика Маранс кокош, петао
Маранс кокош, петао
слика Маранс кокош, кокошка
Маранс кокош, кокошка
слика Маранс кокош, петао
Маранс кокош, петао
слика Маранс кокош, јаје
Маранс кокош, јаје
слика Маранс кокош, пиле
Маранс кокош, пиле

Регистровање на меилинг листу

Ваш е-маил:
Ваша држава
Ваш језик

Antispam:Copyright © Енциклопедија пасмина живине, 2011–2018. Сва права задржана.
Мапа сајта - Листа свих пасмина живине
Последње промене: 17. јул 2018