Енциклопедија пасмина живине > Гуске > Алзашка гуска

Алзашка гуска Facebook Twitter LinkedIn

Опис пасмине

слика Алзашка гуска

Алзашка гуска

Алзашка гуска

Боја перја сива, сиво шарена, бела

Тежина
гусан 4-4,5 kg
гуска 4-4,5 kg

Земља порекла Француска

Носивост - јаја

Тежина јајета 120 g

Боја јајета бела

Употреба месо, перје

Величина прстена
гусан 22 mm
гуска 22 mm

Фотогалерија

слика
слика
слика

Регистровање на меилинг листу

Ваш е-маил:
Ваша држава
Ваш језик

Antispam:

Copyright © Енциклопедија пасмина живине, 2011–2024. Сва права задржана.
Мапа сајта - Листа свих пасмина живине
Последње промене: 19. април 2024