Enciklopedia e Racave të Pulave > Si të porositim

Si të porositim

Termat dhe Kushtet e Pergjithshme

Si të porositim

Ju mund të porositni vezë për zogj dhe kafshë me email në: email

Ju mund të bleni vetëm ato raca kundrejt çmimit. Nëse çmimi nuk është i publikuar, do të thotë që kjo racë nuk është e disponibël për t’u shitur. Regjistrohuni në listën e emailave, dhe ne do t’ju informojmë rregullisht se cilat raca janë disponibël për t’u shitur.

Porosi paraprake (prenotim)

Gjatë një viti të tërë ju mund të bëni porosi paraprake (prenotim) për të gjitha racat kundrejt çmimit. Kur raca të jetë disponibël për shitje, ne do t’ju kontaktojmë.

Kur të dërgoni porositë ose porositë paraprake (prenotim), ju lutem të jepni:

- emrin dhe adresën tuaj
- emailin dhe numrin tuaj të telefonit (përfshirë prefiksin ndërkombëtar)
- cfarë doni ju të blini (vezë, kafshë me moshë të re, kafshë të rritura)
- Datën e preferuar për shpërndarje
- pika e preferuar ku do të merret (nëse blihen kafshë të gjalla)
- shpërndarje me postë ose marrje personale në dorëzim (nëse blihen vezë për zogj)

Ne do të bëjmë konfirmimin për porosinë tuaj sa më shpejt që të jetë e mundur.

Ne do t’ju kontaktojmë, kur raca të jetë disponibël për ju.

Në të njëjtën kohë, nëse ju nuk jeni të interesuar për porosinë apo porosinë tuaj paraprake (prenotimin), ju lutem që ta anulloni atë me email.

Koha e shpërndarjes

Vezët për zogj transportohen të freskëta, më pak se 5 ditë pasi janë prodhuar. Në secilën vezë është shkruar data e prodhimit. Vezët më të vjetra mund t’ju dërgohen vetëm nëse bini dakord që më përpara.

Kur të konfirmoni porosinë tuaj, atëherë ne do t’ju informojmë për periudhën që përllogaritet në shpërndarje. Ne do të përpiqemi që t’ju furnizojmë me vezë për zogj brenda periudhës që është rënë dakord, por mbani mend që kjo është thjesht një periudhë e përllogaritur, dhe ne nuk mund ta garantojmë atë për arsye të ndryshme (veçanërisht për faktin që edhe vetë pula nuk e di me saktësi se sa vezë do të bëjë në ditët që do të vijnë).

Pikat e kontaktit

Ju mund të merrni vezë për zogj dhe kafshët e gjalla në qytetet e përmendura si më poshtë.


Google maps

Bashkojuni listës sonë të emailave dhe marrni azhornimet e fundit me email.

Dërgimi

Vezët për zogj mund të dërgohen në vendet si më poshtë. Nëse ju nuk jetoni në këto vende, ne nuk jemi nën gjendje që t’ju dërgojmë vezët atje për arsye veterinare. Por ju mund t’i merrni vezët në Çeki apo Sllovaki dhe t’i importoni në vendin tuaj duke marrë parasysh vetë riskun tuaj.

Lista e vendeve ku mund të dërgojmë vezët

Andora
Austria
Belgjika
Britania e Madhe
Bullgaria
Çekia
Danimarka
Estonia
Finlanda
Franca
Gjermania
Gjibraltari
Greqia
Holanda
Hungaria
Irlanda
Ishujt Faroe
Islanda
Italia
Kroacia
Latvia
Lihtenshtajni
Lituania
Luksemburgu
Malta
Monako
Norvegjia
Poloni
Portugali
Qipro
Rumania
San Marino
Sërbia
Sllovakia
Sllovenia
Spanja
Suedia
Zvicra

Dërgimi i vezëve për zogj me postë

Vezët për zogj paketohen me kujdes, në mënyrë që mos të thyhen kur të transportohen nga ju me anë të postës.

Vezët dërgohen nga posta Çeke apo Sllovake. Dërgimi me postë rekomande është e mundshme me anë të kërkesës.

Postimi

Postimi - EXPRES

do 1 kg

do 5 kg

Çekia

200 CZK

200 CZK

Sllovakia

10 €

10 €

Poloni

14 €

14 €

Austria
Danimarka
Holanda
Italia
Luksemburgu
Qipro

20 €

25 €

Sërbia

Kurier

Kurier

Vendet e tjera

25 €

30 €


Postimi - ECONOMY (Patok, Rosat)

do 1 kg

do 5 kg

Irlanda
Kroacia
Latvia
Lihtenshtajni
Sllovenia

20 €

25 €

Sërbia - Kurier

Sërbia - Kurier

do 1 kg

do 5 kg

do 10 kg

Beograd

40 €

50 €

60 €

Ostali gradovi

45 €

55 €

65 €


Si i paketojmë ne vezët për zogj

    Copyright © Enciklopedia e Racave të Pulave, 2011–2017. All rights reserved.
    Harta e faqes – Lista e të gjitha racave të pulave
    Ndryshimet e fundit: 27. maj 2017