Enciklopedia e Racave të Pulave > Rosat > Rosa Shetland

Rosa Shetland Facebook Twitter Google Plus LinkedIn

Përshkrimi i racës

Rosa Shetland është e zezë me gjoks të bardhë. Rosat Shetland kanë të njëjtët parardhës me racën tjetër të rosës Europiane veriore – rosa pomerania dhe rosa blu suedeze, sidoqoftë janë më të vogla në përmasat e tyre. Rosakët Shetland kanë sqepa ngjyrë bojëqielli dhe rosat femër Shetland kanë sqepa në ngjyrë blu në gri.
foto Rosa Shetland

Rosa Shetland

Importimi mars-prill 2019: Ne do të importojmë vezët për zogj të kësaj race nga vendi mëmë. Na kontaktoni, në rast se shfaqni interes.

Rosa Shetland

Ngjyra e pendës e zezë me gjoks të bardhë

Pesha
rosak 2 kg
rosë 1,8 kg

Vendi i origjinës Britania e Madhe

Tufat 30-40 vezët

Pesha e vezës 50 g

Ngjyra e vezës e bardhë

Përdorimi mishi

Madhësia e rrethit
rosak 15 mm
rosë 15 mm

Ofertë për shitje

Rosa Shetlandmars–majqershor–shtator
1 vezë që nxjerr zogj20 €te shitura
rikëte shiturate shitura
rosakte shiturate shitura
rosëte shiturate shitura
çift racash 1,1te shiturate shitura
trio racash 1,2te shiturate shitura

Porosit këtu

Fotot

foto Rosa Shetland
Rosa Shetland
foto Rosa Shetland
Rosa Shetland
foto Rosa Shetland
Rosa Shetland
foto Rosa Shetland
Rosa Shetland
foto Rosa Shetland
Rosa Shetland
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland, rikë
Rosa Shetland, rikë
foto Rosa Shetland
Rosa Shetland
foto Rosa Shetland
Rosa Shetland

Registration in the mailinglist

Your email:
Your country
Your language

Antispam:Copyright © Enciklopedia e Racave të Pulave, 2011–2019. All rights reserved.
Harta e faqes – Lista e të gjitha racave të pulave
Ndryshimet e fundit: 19. janar 2019