Enciklopedia e Racave të Pulave > Rosat > Rosa Saksone

Rosa Saksone Facebook Twitter Google Plus LinkedIn

Përshkrimi i racës

Rosa saksone u zhvillua nga Albert Franz në Chemnitz në 1930 nga kryqëzimi i rosës Rouen, rosën Gjermane Pekin dhe rosave blu Pomerania.
foto Rosa Saksone

Rosa Saksone

Importimi mars-prill 2019: Ne do të importojmë vezët për zogj të kësaj race nga vendi mëmë. Na kontaktoni, në rast se shfaqni interes.

Rosa Saksone

Ngjyra e pendës blu - e verdhë

Pesha
rosak 3,3-4,2 kg
rosë 2,8-3,7 kg

Vendi i origjinës Gjermania

Tufat 100 vezët

Pesha e vezës 80 g

Ngjyra e vezës e bardhë

Përdorimi mishi

Madhësia e rrethit
rosak 18 mm
rosë 18 mm

Ofertë për shitje

Rosa Saksonemars–majqershor–shtator
1 vezë që nxjerr zogj8 €te shitura
rikëte shiturate shitura
rosakte shiturate shitura
rosëte shiturate shitura
çift racash 1,1te shiturate shitura
trio racash 1,2te shiturate shitura

Porosit këtu

Fotot

foto Rosa Saksone, rosak
Rosa Saksone, rosak
foto Rosa Saksone, rosë
Rosa Saksone, rosë

Registration in the mailinglist

Your email:
Your country
Your language

Antispam:Copyright © Enciklopedia e Racave të Pulave, 2011–2019. All rights reserved.
Harta e faqes – Lista e të gjitha racave të pulave
Ndryshimet e fundit: 19. janar 2019