Enciklopedia e Racave të Pulave > Rosat > Rosa Pomeraniane

Rosa Pomeraniane Facebook Twitter Google Plus LinkedIn

Përshkrimi i racës

Rosa Pomerania është e zezë me gjoks të bardhë. Rosat Pomeranian kanë të njëjtët parardhës si edhe racat e tjera të rosës Europiane veriore – rosa Shetland dhe rosa blu suedeze.
foto Rosa Pomeraniane

Rosa Pomeraniane

Importimi mars-prill 2019: Ne do të importojmë vezët për zogj të kësaj race nga vendi mëmë. Na kontaktoni, në rast se shfaqni interes.

Rosa Pomeraniane

Ngjyra e pendës e zezë me gjoks të bardhë, blu me gjoks të bardhë, kafe me gjoks të bardhë

Pesha
rosak 3 kg
rosë 2,5 kg

Vendi i origjinës Gjermania

Tufat 70-100 vezët

Pesha e vezës 80-90 g

Ngjyra e vezës e bardhë, e gjelbër

Përdorimi mishi

Madhësia e rrethit
rosak 18 mm
rosë 18 mm

Ofertë për shitje

Rosa Pomeranianemars–majqershor–shtator
1 vezë që nxjerr zogj8 €te shitura
rikëte shiturate shitura
rosakte shiturate shitura
rosëte shiturate shitura
çift racash 1,1te shiturate shitura
trio racash 1,2te shiturate shitura

Porosit këtu

Fotot

foto Rosa Pomeraniane, çift racash 1,1
Rosa Pomeraniane, çift racash 1,1
foto Rosa Pomeraniane, çift racash 1,1
Rosa Pomeraniane, çift racash 1,1
foto Rosa Pomeraniane, çift racash 1,1
Rosa Pomeraniane, çift racash 1,1
foto Rosa Pomeraniane, çift racash 1,1
Rosa Pomeraniane, çift racash 1,1
foto Rosa Pomeraniane, çift racash 1,1
Rosa Pomeraniane, çift racash 1,1
foto Rosa Pomeraniane, rikë
Rosa Pomeraniane, rikë
foto Rosa Pomeraniane, rikë
Rosa Pomeraniane, rikë
foto Rosa Pomeraniane, rosak, kafe
Rosa Pomeraniane, rosak, kafe
foto Rosa Pomeraniane, rosak, blu
Rosa Pomeraniane, rosak, blu

Registration in the mailinglist

Your email:
Your country
Your language

Antispam:Copyright © Enciklopedia e Racave të Pulave, 2011–2019. All rights reserved.
Harta e faqes – Lista e të gjitha racave të pulave
Ndryshimet e fundit: 19. janar 2019