Enciklopedia e Racave të Pulave

Qëllimi i këtij projekti është të promovojë racat e gjësë së gjallë që janë të vjetra, tradicionale, të harruara, të rrezikuara dhe më pak të zakonshme. Hap pas hapi, ne duam të prezantojmë të gjitha racat e pulave.

Ne jemi një grup i rritësave të interesuar në rritjen e racave të rralla të pulave, që janë të rrezikuara nga zhdukja. Qëllimi ynë është të krijojmë një rrjet të gjerë në Europë me të tillë rritësa që të ruajmë trashëgimninë historike të pasardhësve tanë për brezat e ardhshëm.

Ne dëshirojmë ta përkthejmë websitin tonë në sa më shumë gjuhë që të jetë e mundur me qëllim që të hiqen barrierat e gjuhës dhe të bashkohen më shumë njerëz entuziastë në këtë projekt kështu që ne mund të shpëtojmë sa më shumë raca që të jetë e mundur.

Nëse ju flisni ndonjë gjuhë në të cilën ky website nuk disponohet akoma, jini të lirë të na kontaktoni dhe të na ndihmoni që të përkthehet.

Pule Kadaknath Patë Lippe Pata indianaRegistration in the mailinglist

Your email:
Your country
Your language

Antispam:

Copyright © Enciklopedia e Racave të Pulave, 2011–2024. All rights reserved.
Harta e faqes – Lista e të gjitha racave të pulave
Ndryshimet e fundit: 19. prill 2024