Контактирајте нѐ

ВАЖНО: Примаме е-пошта за следниве услуги: нарачување јајца за испилување, резервација на птици и кратки пораки. За жал, немаме време за долги комуникации. Кога сме во можност, ја проверуваме електронската пошта еднаш дневно. Ви благодариме за разбирањето. Контактирајте нѐ на адресата:

Регистрирање на листата со адреси

Вашата адреса на е-пошта:
Држава
Јазик

Antispam:

Copyright © Енциклопедија на раси на живина, 2011–2024. Сите права се задржани.
Мапа на веб-локацијата – Листа на сите раси на живина
Последно ажурирање: 19. април 2024