Енциклопедија на раси на живина > Јајца за испилување кои се на продажба.

Јајца за испилување кои се на продажба.

Увезуваме јајца за испилување од следниве раси:

Кокошки

1 јајце за испилувањемарт–мајјуни–септември
Брама кокошка Увоз6 €не е достапна
Германска кратконога кокошка Увоз6 €не е достапна
Денизли пејач Увоз6 €не е достапна
Косовски пејач Увоз6 €не е достапна
Кубалаја Увоз8 €не е достапна
Маран кокошка Увоз6 €не е достапна
Свилена кокошка Увоз6 €не е достапна
Тирингијска кокошка Увоз6 €не е достапна
Фризиска кокошка Увоз6 €не е достапна
Чешка златна кокошка3 €2 €
Шведска црна кокошка Увоз20 €не е достапна

Гуски

1 јајце за испилувањемарт–мајјуни–септември
Американска жолта гуска Увоз20 €не е достапна
Бреконска жолта гуска Увоз20 €не е достапна
Виштинска гуска Увоз20 €не е достапна
Дипхолцка гуска Увоз12 €12 €
Емденска гуска Увоз20 €не е достапна
Западноенглеска гуска Увоз20 €не е достапна
Кинеска гуска Увоз12 €не е достапна
Ландеска гуска Увоз12 €не е достапна
Липска гуска Увоз12 €не е достапна
Пилгримска гуска Увоз20 €не е достапна
Померанска гуска Увоз12 €не е достапна
Севастополска гуска Увоз20 €не е достапна
Твентска гуска Увоз20 €не е достапна
Тулуска гуска Увоз20 €не е достапна
Франконска гуска Увоз20 €не е достапна

Патки

1 јајце за испилувањемарт–мајјуни–септември
Ајлесбури патка Увоз12 €не е достапна
Гимбсхајмска патка Увоз8 €не е достапна
Индиски тркач Увоз6 €не е достапна
Кајуга патка Увоз8 €не е достапна
Кикиришка патка Увоз8 €не е достапна
Кривоклуна патка Увоз8 €не е достапна
Орпингтон патка Увоз8 €не е достапна
Померанска патка Увоз8 €не е достапна
Руанска патка Увоз8 €не е достапна
Саксонска патка Увоз8 €не е достапна
Фореска патка Увоз8 €не е достапна
Шетландска патка Увоз20 €не е достапна

Мошусна патка

1 јајце за испилувањемарт–мајјуни–септември
Мошусна бела патка Увоз6 €не е достапна
Мошусна бисерно сива патка Увоз6 €не е достапна
Мошусна сина патка Увоз6 €не е достапна

Бисерки

1 јајце за испилувањемарт–мајјуни–септември
Домашна бисерка1 €0,40 €

Живина која е на продажба


  Регистрирање на листата со адреси

  Вашата адреса на е-пошта:
  Држава
  Јазик

  Antispam:  Copyright © Енциклопедија на раси на живина, 2011–2019. Сите права се задржани.
  Мапа на веб-локацијата – Листа на сите раси на живина
  Последно ажурирање: 19. јануари 2019