Енциклопедија на раси на живина > Потполошки > Јапонска потполошка (за производство на јајца)

Јапонска потполошка (за производство на јајца) Facebook Twitter LinkedIn

Опис на расите

слика Јапонска потполошка (за производство на јајца)

Јапонска потполошка (за производство на јајца)

Јапонска потполошка (за производство на јајца)

Боја на перјата повеќебојни

Тежина
мажјак плаша 0,1 kg
женка плаша 0,14 kg

Земја на потекло Јапонија

Носивост 280-300 јајца

Тежина на јајца 10-12 g

Боја на јајца кафеаво

Употреба јајце

Величина на прстен
мажјак плаша 7 mm
женка плаша 7 mm

Фото-галерија

слика Јапонска потполошка (за производство на јајца), женка плаша
Јапонска потполошка (за производство на јајца), женка плаша
слика Јапонска потполошка (за производство на јајца), женка плаша
Јапонска потполошка (за производство на јајца), женка плаша
слика Јапонска потполошка (за производство на јајца), женка плаша
Јапонска потполошка (за производство на јајца), женка плаша
слика Јапонска потполошка (за производство на јајца), женка плаша
Јапонска потполошка (за производство на јајца), женка плаша
слика Јапонска потполошка (за производство на јајца), женка плаша
Јапонска потполошка (за производство на јајца), женка плаша
слика Јапонска потполошка (за производство на јајца), јајце
Јапонска потполошка (за производство на јајца), јајце
слика Јапонска потполошка (за производство на јајца), пиле плаша, јајце
Јапонска потполошка (за производство на јајца), пиле плаша, јајце
слика Јапонска потполошка (за производство на јајца), пиле плаша
Јапонска потполошка (за производство на јајца), пиле плаша
слика Јапонска потполошка (за производство на јајца), пиле плаша
Јапонска потполошка (за производство на јајца), пиле плаша
слика Јапонска потполошка (за производство на јајца), пиле плаша
Јапонска потполошка (за производство на јајца), пиле плаша
слика Јапонска потполошка (за производство на јајца), пиле плаша
Јапонска потполошка (за производство на јајца), пиле плаша
слика Јапонска потполошка (за производство на јајца), пиле плаша
Јапонска потполошка (за производство на јајца), пиле плаша
слика Јапонска потполошка (за производство на јајца), пиле плаша
Јапонска потполошка (за производство на јајца), пиле плаша
слика Јапонска потполошка (за производство на јајца), пиле плаша
Јапонска потполошка (за производство на јајца), пиле плаша

Регистрирање на листата со адреси

Вашата адреса на е-пошта:
Држава
Јазик

Antispam:

Copyright © Енциклопедија на раси на живина, 2011–2024. Сите права се задржани.
Мапа на веб-локацијата – Листа на сите раси на живина
Последно ажурирање: 19. април 2024