Енциклопедија на раси на живина > Патки > Фореска патка

Фореска патка Facebook Twitter Google Plus LinkedIn

Опис на расите

слика Фореска патка

Фореска патка

Увоз март-април 2019: Увезуваме јајца за испилување од следниве раси.

Фореска патка

Боја на перјата сини, бело, црни, кафеаво, бисерно сиви

Тежина
патор 3 kg
патка 2,5 kg

Земја на потекло Белгија

Носивост 60 јајца

Тежина на јајца 65 g

Боја на јајца бело

Употреба месо

Величина на прстен
патор 16 mm
патка 16 mm

Понуда за продажба

Фореска паткамарт–мајјуни–септември
1 јајце за испилување8 €не е достапна
патчене е достапнане е достапна
паторне е достапнане е достапна
паткане е достапнане е достапна
еден пар 1,1не е достапнане е достапна
една тројка 1,2не е достапнане е достапна

Нарачајте овде

Фото-галерија

слика Фореска патка, сини
Фореска патка, сини
слика Фореска патка, бело
Фореска патка, бело
слика Фореска патка, кафеаво
Фореска патка, кафеаво

Регистрирање на листата со адреси

Вашата адреса на е-пошта:
Држава
Јазик

Antispam:Copyright © Енциклопедија на раси на живина, 2011–2019. Сите права се задржани.
Мапа на веб-локацијата – Листа на сите раси на живина
Последно ажурирање: 12. јануари 2019