Енциклопедија на раси на живина > Патки

Индиски тркач
Индиски тркач
Кривоклуна патка
Кривоклуна патка
Шведска сина патка
Шведска сина патка

Раси на патки

Американска пекиншка патка
Бау кујска патка
Бац кин патка
Башкирска патка
Вит бау бен патка
Германска пекиншка патка
Дендермондска патка
Дуклерска патка
Естаиреска патка
Ко патка
Мајорска патка
Мок патка
Патка високолетач
Смарагдна патка
Украинска патка
Унгарска патка
Хавана патка
Хоа патка
Цаија патка
Чаланска патка

Раси на патки вклучени во енциклопедијата:

Регистрирање на листата со адреси

Вашата адреса на е-пошта:
Држава
Јазик

Antispam:

Copyright © Енциклопедија на раси на живина, 2011–2024. Сите права се задржани.
Мапа на веб-локацијата – Листа на сите раси на живина
Последно ажурирање: 19. април 2024