Енциклопедија на раси на живина > Мошусна патка > Мошусна сина патка

Мошусна сина патка Facebook Twitter Google Plus LinkedIn

Опис на расите

слика Мошусна сина патка

Мошусна сина патка

Увоз февруари-април 2019: Увезуваме јајца за испилување од следниве раси.

Мошусна сина патка

Боја на перјата сини

Тежина
мускусен патор 4-5 kg
мускусна патка 2,5-3 kg

Земја на потекло Америка

Носивост 20-60 јајца

Тежина на јајца 70-90 g

Боја на јајца бело

Употреба месо

Величина на прстен
мускусен патор 22 mm
мускусна патка 18 mm

Понуда за продажба

Мошусна сина паткамарт–мајјуни–септември
1 јајце за испилување6 €не е достапна
мускусно патчене е достапнане е достапна
мускусен паторне е достапнане е достапна
мускусна паткане е достапнане е достапна
еден пар 1,1не е достапнане е достапна
една тројка 1,2не е достапнане е достапна

Нарачајте овде

Фото-галерија

слика Мошусна сина патка, патор
Мошусна сина патка, патор
слика Мошусна сина патка, патче
Мошусна сина патка, патче
слика Мошусна сина патка, патче
Мошусна сина патка, патче

Регистрирање на листата со адреси

Вашата адреса на е-пошта:
Држава
Јазик

Antispam:Copyright © Енциклопедија на раси на живина, 2011–2019. Сите права се задржани.
Мапа на веб-локацијата – Листа на сите раси на живина
Последно ажурирање: 19. јануари 2019