Енциклопедија на раси на живина > Мошусна патка > Мошусна бисерно сива патка

Мошусна бисерно сива патка Facebook Twitter Google Plus LinkedIn

Опис на расите

слика Мошусна бисерно сива патка

Мошусна бисерно сива патка

Увоз февруари-април 2019: Увезуваме јајца за испилување од следниве раси.

Мошусна бисерно сива патка

Боја на перјата бисерно сиви

Тежина
мускусен патор 4-5 kg
мускусна патка 2,5-3 kg

Земја на потекло Америка

Носивост 20-60 јајца

Тежина на јајца 70-90 g

Боја на јајца бело

Употреба месо

Величина на прстен
мускусен патор 22 mm
мускусна патка 18 mm

Понуда за продажба

Мошусна бисерно сива паткамарт–мајјуни–септември
1 јајце за испилување6 €не е достапна
мускусно патчене е достапнане е достапна
мускусен паторне е достапнане е достапна
мускусна паткане е достапнане е достапна
еден пар 1,1не е достапнане е достапна
една тројка 1,2не е достапнане е достапна

Нарачајте овде

Фото-галерија

слика Мошусна бисерно сива патка, патка
Мошусна бисерно сива патка, патка
слика Мошусна бисерно сива патка, патка
Мошусна бисерно сива патка, патка
слика Мошусна бисерно сива патка, патка
Мошусна бисерно сива патка, патка
слика Мошусна бисерно сива патка, патка
Мошусна бисерно сива патка, патка
слика Мошусна бисерно сива патка, патка
Мошусна бисерно сива патка, патка
слика Мошусна бисерно сива патка, патка
Мошусна бисерно сива патка, патка
слика Мошусна бисерно сива патка, патка
Мошусна бисерно сива патка, патка
слика Мошусна бисерно сива патка, патче
Мошусна бисерно сива патка, патче
слика Мошусна бисерно сива патка, патче
Мошусна бисерно сива патка, патче

Регистрирање на листата со адреси

Вашата адреса на е-пошта:
Држава
Јазик

Antispam:Copyright © Енциклопедија на раси на живина, 2011–2019. Сите права се задржани.
Мапа на веб-локацијата – Листа на сите раси на живина
Последно ажурирање: 12. јануари 2019