Енциклопедија на раси на живина > Мошусна патка > Мошусна бела патка

Мошусна бела патка Facebook Twitter Google Plus LinkedIn

Опис на расите

слика Мошусна бела патка

Мошусна бела патка

Увоз февруари-април 2019: Увезуваме јајца за испилување од следниве раси.

Мошусна бела патка

Боја на перјата бело

Тежина
мускусен патор 4-5 kg
мускусна патка 2,5-3 kg

Земја на потекло Америка

Носивост 20-60 јајца

Тежина на јајца 70-90 g

Боја на јајца бело

Употреба месо

Величина на прстен
мускусен патор 22 mm
мускусна патка 18 mm

Понуда за продажба

Мошусна бела паткамарт–мајјуни–септември
1 јајце за испилување6 €не е достапна
мускусно патчене е достапнане е достапна
мускусен паторне е достапнане е достапна
мускусна паткане е достапнане е достапна
еден пар 1,1не е достапнане е достапна
една тројка 1,2не е достапнане е достапна

Нарачајте овде

Фото-галерија

слика Мошусна бела патка, патор
Мошусна бела патка, патор
слика Мошусна бела патка, патор
Мошусна бела патка, патор
слика Мошусна бела патка, патор
Мошусна бела патка, патор

Регистрирање на листата со адреси

Вашата адреса на е-пошта:
Држава
Јазик

Antispam:Copyright © Енциклопедија на раси на живина, 2011–2019. Сите права се задржани.
Мапа на веб-локацијата – Листа на сите раси на живина
Последно ажурирање: 19. јануари 2019