Енциклопедија на раси на живина > Кокошки > Маран кокошка

Маран кокошка Facebook Twitter Google Plus LinkedIn

Опис на расите

слика Маран кокошка

Маран кокошка

Увоз март-април 2019: Увезуваме јајца за испилување од следниве раси.

Маран кокошка

Боја на перјата

Тежина
петел 3-4 kg
кокошка 2,5-3 kg

Земја на потекло Франција

Носивост 180-220 јајца

Тежина на јајца 60 g

Боја на јајца кафеаво

Употреба месо, јајце

Величина на прстен
петел 22 mm
кокошка 20 mm

Понуда за продажба

Маран кокошкамарт–мајјуни–септември
1 јајце за испилување6 €не е достапна
пилене е достапнане е достапна
петелне е достапнане е достапна
кокошкане е достапнане е достапна
еден пар 1,1не е достапнане е достапна
една тројка 1,2не е достапнане е достапна

Нарачајте овде

Фото-галерија

слика Маран кокошка, петел
Маран кокошка, петел
слика Маран кокошка, кокошка
Маран кокошка, кокошка
слика Маран кокошка, кокошка
Маран кокошка, кокошка
слика Маран кокошка, кокошка
Маран кокошка, кокошка
слика Маран кокошка, кокошка
Маран кокошка, кокошка
слика Маран кокошка, кокошка
Маран кокошка, кокошка
слика Маран кокошка, кокошка
Маран кокошка, кокошка
слика Маран кокошка, петел
Маран кокошка, петел
слика Маран кокошка, кокошка
Маран кокошка, кокошка
слика Маран кокошка, петел
Маран кокошка, петел
слика Маран кокошка, јајце
Маран кокошка, јајце
слика Маран кокошка, пиле
Маран кокошка, пиле

Регистрирање на листата со адреси

Вашата адреса на е-пошта:
Држава
Јазик

Antispam:Copyright © Енциклопедија на раси на живина, 2011–2019. Сите права се задржани.
Мапа на веб-локацијата – Листа на сите раси на живина
Последно ажурирање: 12. јануари 2019