Енциклопедија на раси на живина > Патки > Кривоклуна патка

Кривоклуна патка Facebook Twitter Google Plus LinkedIn

Опис на расите

слика Кривоклуна патка

Кривоклуна патка

Увоз март-април 2019: Увезуваме јајца за испилување од следниве раси.

Кривоклуна патка

Боја на перјата темни, диви, сини, диви, бело, темни, диви со бели гради

Тежина
патор 1,5-1,8 kg
патка 1,4-1,7 kg

Земја на потекло Холандија

Носивост 100-150 јајца

Тежина на јајца 40 g

Боја на јајца бело

Употреба месо

Величина на прстен
патор 14 mm
патка 14 mm

Понуда за продажба

Кривоклуна паткамарт–мајјуни–септември
1 јајце за испилување8 €не е достапна
патчене е достапнане е достапна
паторне е достапнане е достапна
паткане е достапнане е достапна
еден пар 1,1не е достапнане е достапна
една тројка 1,2не е достапнане е достапна

Нарачајте овде

Фото-галерија

слика Кривоклуна патка, патор, светли, диви
Кривоклуна патка, патор, светли, диви
слика Кривоклуна патка, патор, светли, диви
Кривоклуна патка, патор, светли, диви
слика Кривоклуна патка, патка, сини, диви
Кривоклуна патка, патка, сини, диви
слика Кривоклуна патка, патка, бело
Кривоклуна патка, патка, бело
слика Кривоклуна патка, патка, кафеави со бели гради
Кривоклуна патка, патка, кафеави со бели гради

Регистрирање на листата со адреси

Вашата адреса на е-пошта:
Држава
Јазик

Antispam:Copyright © Енциклопедија на раси на живина, 2011–2019. Сите права се задржани.
Мапа на веб-локацијата – Листа на сите раси на живина
Последно ажурирање: 12. јануари 2019