Енциклопедија на раси на живина > Кокошки > Косовски пејач

Косовски пејач Facebook Twitter Google Plus LinkedIn

Опис на расите

слика Косовски пејач

Косовски пејач

Увоз март-април 2019: Увезуваме јајца за испилување од следниве раси.

Косовски пејач

Боја на перјата црни

Тежина
петел 2,4-3,25 kg
кокошка 1,5-2,5 kg

Земја на потекло Косово

Носивост 160 јајца

Тежина на јајца 55-60 g

Боја на јајца бело

Употреба месо, јајце, одгледување како хоби

Величина на прстен
петел 20 mm
кокошка 18 mm

Понуда за продажба

Косовски пејачмарт–мајјуни–септември
1 јајце за испилување6 €не е достапна
пилене е достапнане е достапна
петелне е достапнане е достапна
кокошкане е достапнане е достапна
еден пар 1,1не е достапнане е достапна
една тројка 1,2не е достапнане е достапна

Нарачајте овде

Фото-галерија

слика Косовски пејач, петел
Косовски пејач, петел
слика Косовски пејач, петел
Косовски пејач, петел
слика Косовски пејач, петел
Косовски пејач, петел
слика Косовски пејач, петел
Косовски пејач, петел
слика Косовски пејач, петел
Косовски пејач, петел
слика Косовски пејач, петел
Косовски пејач, петел
слика Косовски пејач, петел
Косовски пејач, петел
слика Косовски пејач, петел
Косовски пејач, петел
слика Косовски пејач, кокошка
Косовски пејач, кокошка
слика Косовски пејач, кокошка
Косовски пејач, кокошка
слика Косовски пејач, кокошка
Косовски пејач, кокошка
слика Косовски пејач, кокошка
Косовски пејач, кокошка
слика Косовски пејач, петел
Косовски пејач, петел
слика Косовски пејач, петел
Косовски пејач, петел
слика Косовски пејач, петел
Косовски пејач, петел
слика Косовски пејач, петел
Косовски пејач, петел
слика Косовски пејач, кокошка
Косовски пејач, кокошка
слика Косовски пејач, кокошка
Косовски пејач, кокошка
слика Косовски пејач, пиле
Косовски пејач, пиле
слика Косовски пејач, пиле
Косовски пејач, пиле
слика Косовски пејач, пиле
Косовски пејач, пиле
слика Косовски пејач, пиле
Косовски пејач, пиле

Регистрирање на листата со адреси

Вашата адреса на е-пошта:
Држава
Јазик

Antispam:Copyright © Енциклопедија на раси на живина, 2011–2019. Сите права се задржани.
Мапа на веб-локацијата – Листа на сите раси на живина
Последно ажурирање: 19. јануари 2019