Енциклопедија на раси на живина > Гуски > Кинеска гуска

Кинеска гуска Facebook Twitter Google Plus LinkedIn

Опис на расите

слика Кинеска гуска

Кинеска гуска

Увоз февруари-април 2019: Увезуваме јајца за испилување од следниве раси.

Кинеска гуска

Боја на перјата кафеаво, бело

Тежина
гусак 5,5 kg
гуска 4,5 kg

Земја на потекло Кина

Носивост 50 јајца

Тежина на јајца 120 g

Боја на јајца бело

Употреба месо, перја

Величина на прстен
гусак 24 mm
гуска 24 mm

Понуда за продажба

Кинеска гускамарт–мајјуни–септември
1 јајце за испилување12 €не е достапна
гусчене е достапнане е достапна
гусакне е достапнане е достапна
гускане е достапнане е достапна
еден пар 1,1не е достапнане е достапна
една тројка 1,2не е достапнане е достапна

Нарачајте овде

Фото-галерија

слика Кинеска гуска
Кинеска гуска
слика Кинеска гуска
Кинеска гуска
слика Кинеска гуска, гусче
Кинеска гуска, гусче
слика Кинеска гуска, гусче
Кинеска гуска, гусче
слика
слика
слика
слика
слика
слика

Регистрирање на листата со адреси

Вашата адреса на е-пошта:
Држава
Јазик

Antispam:Copyright © Енциклопедија на раси на живина, 2011–2019. Сите права се задржани.
Мапа на веб-локацијата – Листа на сите раси на живина
Последно ажурирање: 12. јануари 2019