Енциклопедија на раси на живина > Патки > Индиски тркач

Индиски тркач Facebook Twitter LinkedIn

Опис на расите

слика Индиски тркач

Индиски тркач

Индиски тркач

Боја на перјата повеќебојни

Тежина
патор 2-2,3 kg
патка 1,6-2 kg

Земја на потекло Азија

Носивост 150-200 јајца

Тежина на јајца 65 g

Боја на јајца бело, зелено

Употреба јајце, одгледување како хоби

Величина на прстен
патор 13 mm
патка 13 mm

Понуда за продажба

Индиски тркачмарт–мајјуни–септември
1 јајце за испилување2 €не е достапна
патчене е достапнане е достапна
паторне е достапнане е достапна
паткане е достапнане е достапна
еден пар 1,1не е достапнане е достапна
една тројка 1,2не е достапнане е достапна

Нарачајте овде

Фото-галерија

слика Индиски тркач, патор
Индиски тркач, патор
слика Индиски тркач, патор, патка
Индиски тркач, патор, патка
слика Индиски тркач, патор
Индиски тркач, патор
слика Индиски тркач, патор
Индиски тркач, патор
слика Индиски тркач, патор
Индиски тркач, патор
слика Индиски тркач, патор
Индиски тркач, патор
слика Индиски тркач, патче
Индиски тркач, патче
слика Индиски тркач, патче
Индиски тркач, патче
слика Индиски тркач, патче
Индиски тркач, патче
слика Индиски тркач, патче - патор
Индиски тркач, патче - патор
слика Индиски тркач, патче - патор
Индиски тркач, патче - патор
слика Индиски тркач
Индиски тркач
слика Индиски тркач
Индиски тркач
слика Индиски тркач
Индиски тркач
слика Индиски тркач
Индиски тркач
слика Индиски тркач
Индиски тркач
слика
слика

Регистрирање на листата со адреси

Вашата адреса на е-пошта:
Држава
Јазик

Antispam:

Copyright © Енциклопедија на раси на живина, 2011–2024. Сите права се задржани.
Мапа на веб-локацијата – Листа на сите раси на живина
Последно ажурирање: 11. февруари 2024