Енциклопедија на раси на живина

Германска кратконога кокошка, петел
Германска кратконога кокошка

Целта на проектот е промовирање на стари, традиционални, заборавени, загрозени и помалку познати домашни раси. Чекор по чекор сакаме да ви ги претставиме сите раси на живина.

Регистрирање на листата со адреси

Придружете се на нашата листа и добивајте информации преку е-пошта.

Вашата адреса на е-пошта:
Држава
Јазик


Onagadori, петел
Onagadori, петел

Кадакнат кокошка Липска гуска Индиска гускаРегистрирање на листата со адреси

Вашата адреса на е-пошта:
Држава
Јазик

Copyright © Енциклопедија на раси на живина, 2011–2017. Сите права се задржани.
Мапа на веб-локацијата – Листа на сите раси на живина
Последно ажурирање: 03. декември 2017