Siipikarjarotujen ensyklopedia > Ankat > Harakka-ankka

Harakka-ankka

Rodun kuvaus

valokuva Harakka-ankka

Harakka-ankka

Harakka-ankka

Höyhenpeitteen väri musta, sininen, ruskea

Paino
urossorsa 2,7 kg
ankka 2,25 kg

Alkuperäismaa Iso-Britannia, Saksa

Vuosittainen munamäärä 80 munaa

Munan paino 65 g

Munan väri valkoinen

Hyödyntäminen liha

Rengaskoko
urossorsa 16 mm
ankka 16 mm

Valokuvat

valokuva Harakka-ankka, urossorsa, musta
Harakka-ankka, urossorsa, musta
valokuva Harakka-ankka, urossorsa, musta
Harakka-ankka, urossorsa, musta
valokuva Harakka-ankka, urossorsa, musta
Harakka-ankka, urossorsa, musta
valokuva Harakka-ankka, urossorsa, musta
Harakka-ankka, urossorsa, musta
valokuva Harakka-ankka, urossorsa, sininen
Harakka-ankka, urossorsa, sininen

Rekisteröityminen postituslistalle

S-postiosoitteesi:
Maasi
Kielesi

Copyright © Siipikarjarotujen ensyklopedia, 2011–2017. Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivustokartta - luettelo kaikista siipikarjaroduista
Viimeksi päivitetty: 24. syyskuu 2017